کربوکسی تراپی دور چشم بهتر است یا فیلر؟
کربوکسی تراپی یا فیلر؟
در حال حاضر روشهای درمانی بسیاری برای سیاهی دور چشم یا گودی زیر آن وجود داشته که هر کدام ویژگیهای خاص و نتایج متفاوتی دارند. تزریق فیلر و کربوکسی تراپی از روشهای رایج حذف گودی یا سیاهی اطراف چشم هستند. اما کدام بهتر است؟ چنانچه تمایل به قیمت دستگاه کربوکسی تراپی دارید؛ کارشناسان ما آماده ارائه مشاوره رایگان به شما هستند. در این مقاله تصمیم داریم به بررسی روش کربوکسی تراپی و فیلر بپردازیم؛ در نهایت تا انتها همراه ما باشید تا با تفاوت این متدها نیز آشنا شده و تصمیم بهتری بگیرید.
کربوکسی تراپی یک روش درمانی جوانسازی جدید، سیاهی زیر چشم و ترک پوست است که با بهبود متابولیسم و پرفیوژن بافتی، ظاهر سلولیت را به طور چشمگیری کاهش میدهد. این روش درمانی که با نام درمان با کربندیاکسید نیز شناخته میشود؛ برای درصد بالایی از بیماران سریع، راحت و مؤثر بوده و این افراد پس از مدتی شاهد بهترشدن کبودی دور چشم، کشش و الاستیک پوست خود خواهند بود. کربوکسی تراپی یک روش زیبایی غیرجراحی است که شامل تزریق دیاکسیدکربن (CO2) به بافت زیر جلدی از طریق یک سوزن کوچک است.
بیشتر بخوانید
چه کسانی نباید هایفو انجام دهندبیشتر بخوانید
انواع دستگاه لیزر موهای زائد
در حال حاضر بسیاری از کلینیکهای تخصصی زیبایی با استفاده از دستگاه کربوکسی، از این روش نوین برای جوانسازی پوست استفاده میکنند. متخصصان زیبایی با این دستگاه و طی روش غیرجراحی، مقدار معینی از دیاکسیدکربن (CO2) را از طریق یک سوزن کوچک 30 گرمی (قطر 0.3 میلیمتر) به بافت زیر جلدی تزریق میکنند. از نقطه تزریق، دیاکسیدکربن بهراحتی در مناطق تحت درمان مجاور پخش شده و به جذب اکسیژن لازم برای جوانسازی پوست کمک میکند. در حالت کلی برخی از بیماران احساس سوزنسوزنشدن خفیفی بدون عوارض کربوکسی را در نزدیکی محل تزریق تجربه کرده که در عرض چند ثانیه ناپدید میشود. البته به دلیل افزایش گردش خون، ممکن است در ناحیه اطراف محل تزریق به مدت 10 تا 20 دقیقه گرما احساس شود.
میزان ماندگاری روش کربوکسی تراپی چقدر است؟
باید به این نکته توجه داشته باشید که ماندگاری روش کربوکسی بهصورت نسبی است؛ در واقع به بیان دیگر از فردی به فرد دیگر متفاوت خواهد بود. همچنین عوامل مختلفی مانند سن شخص، تایپ پوستی، شدت و میزان عوارض پوست، ناحیه تزریق شده و... بر مدت ماندگاری روش تزریق دیاکسیدکربن تأثیرگذار است. اما به طور کلی میزان ماندگاری درمان با روش کربوکسی در حدود 9 تا 12 ماه است.
روش فیلر زیر چشم چیست؟
یکی دیگر از روشهای درمانی گودی زیر چشم، فیلر یا ژلهای زیر پوستی است که برای روشنتر کردن و حجم دادن به این ناحیه استفاده میشود. برخی از این محصولات شامل هیالورونیک اسیدها مانند Restylane و Juvederm هستند؛ از آنجایی که این نوع اسیدها به طور طبیعی در بدن نیز یافت میشوند، پس ضد حساسیت خواهند بود. البته در حال حاضر استفاده از محصولات فیلری برای ناحیه زیر چشم، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تأیید نیست.
بیشتر بخوانید
کامبینیشن تراپی چیست؟بیشتر بخوانید
خرید دستگاه پلاسمادر نهایت به دلیل این که فیلرهای زیبایی از روش تزریق به پوست زیر چشم و در ناحیه حساس انجام میشوند، پیشنهاد میشود این کار را به متخصصان پوست بسپارید. به طور کلی استفاده از میزان مناسب پرکننده در مکان دقیق پوست به مهارت و تخصص بالایی نیاز دارد.
روش کربوکسی تراپی زیر چشم یا فیلر کدام را انتخاب کنیم؟
همانطور که گفته شد؛ هر دو روش کربوکسی و فیلر برای رفع گودی و تیرگی زیر چشم استفاده میشوند. اما درمان با تزریق گاز دیاکسیدکربن، روشی نوین است که با دستگاه کربوکسی، بسیاری از متخصصان زیبایی این گزینه را ترجیح میدهند. گردش خون و خاصیت ارتجاعی پوست بهوسیله این دستگاه بهبود یافته و به ترمیم و کلاژنسازی نیز کمک میکند. از طرفی با کاهش خطوط ریز پوست، چینوچروک را نیز کاهش میدهد. البته علاوه بر آن میتوان برای حذف رسوبات چربی موضعی در بدن نیز از این متد بهره برد.
در مقایسه انجام این دو روش و ماندگاری آن باید گفت که تزریق زیر پوستی گاز دیاکسیدکربن در کربوکسی تراپی، به حدود 6 تا 10 جلسه 15 تا 30 دقیقهای نیاز داشته که در نهایت حدود 4 الی 6 ماه نیز ماندگاری دارد. اما از روش فیلر در یک الی 2 جلسه استفاده شده که ماندگاری آن طولانیتر و حدود 9 تا 12 ماه است. البته اثرات عمقی تزریق کربوکسی کمی بیشتر از فیلر خواهد بودب. رخی از ژل ها 3 ماه پس از تجویز از بدن دفع می شوند، برخی دیگر بسیار طولانی تر مقاوم هستند.
نکته پایانی
در حال حاضر روشهای مدرن بسیاری برای جوانسازی پوست و رفع سیاهی دور چشم رایج شده است. کربوکسی تراپی و استفاده از فیلر نیز از همین متدهایی است که طرفداران بسیاری نیز پیدا کردهاند. در این متن به مقایسه این دو روش پرداختیم؛ در نهایت میتوان بهصورت خلاصه نتیجه گرفت که تزریق فیلر ماندگاری بالاتر ولی تأثیر کمتری نسبت به درمان با کربندیاکسید دارد. اما در مقابل کربوکسی تراپی با گذشت زمان، بهبودی قابلتوجهی برای کاهش تیرگی دور چشم، کاهش چینوچروکها و افزایش حالت ارتجاعی پوست به همراه دارد.
از طرفی سؤالات خودتان در این مورد را در بخش دیدگاه همین صفحه مطرح کنید. همچنین بهراحتی میتوانید از بخش محصولات سایت شرکت محیا تجهیز گستر پارس، این دستگاهها را بررسی کرده و خریداری کنید. به نظر شما میزان ماندگاری کربوکسی تراپی بیشتر است یا فیلر؟
اشتراک در شبکه های اجتماعی