درمان کک و مک پوستی با پلاسما
کک و مک لکه های دایره ای و مسطح هستند که معمولاً اندازه کوچک و قهوه ای یا بژ دارند،افراد بسیار زیادی هستند که از داشتن کک و مک بر روی پوست خود، رنج میبرند و مایلند تا آنها را برطرف نمایند.
درمان کک و مک با پلاسما
های مختلفی برای رفع آن وجود دارد و دستگاه پلاسما کلینیک جهت رفع کک مک و لکه پوستی، موضوعی است که ما در این مطلب به آن خواهیم پرداخت. داشتن کک و مک روی صورت و یا بدن هیچ مشکلی برای فرد در بر نخواهد داشت، تنها تعداد زیاد آن ممکن است زیبایی چهره فرد را تحتالشعاع قرار دهد. اما رفع کک و مک برای افرادی که به آن مبتلا هستند یک امر برای زیبایی به شمار میآید که با استفاده از روش پلاسماتراپی انجام میشود.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید دستگاه لیزر موهای زائد
پلاسما چیست؟
روش های جدیدی برای از بین بردن رنگدانه هااز روی پوست وجود دارد. بهترین روش های از بین بردن لکه های رنگدانه و کک مک استفاده از لیزرهای خاص و فناوری پلاسما است. پیش از آن که به روش پلاسماتراپی و معرفی دستگاه پلاسماbt بپردازیم، لازم است ببینیم پلاسما چیست و چه تاثیری در درمان و رفع کک و مک دارد؟ بهتر است توضیح این موضوع را اینگونه آغاز کنیم که علاوه بر وجود سه حالت پیرامون ما یعنی مایع، جامد و گاز حالت چهارم دیگری نیز وجود دارد که به آن پلاسما گفته میشود و از انرژی بیشتری نسبت به گاز برخوردار است.
پلاسما از مقدار زیادی یون و الکترود خنثی ایجاد شده که انرژی جنبشی بسیار بالایی دارد. حالت چهارم ماده یعنی پلاسما، باعث شد در زمینه پزشکی و زیبایی اکتشافات بزرگی پدید آید که در درمان مشکلات پوستی و جوانسازی صورت و ... کارایی و تاثیر بسیار خوبی داشت. اما اینکه لیزر پلاسما چگونه بر زیبایی و جوانسازی پوست تاثیر میگذارد، نکتهای است که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
پلاسماتراپی چیست؟
پلاسما درمانی یا پلاسماتراپی به نوعی راه حل درمانی اطلاق میشود که برای مشکلات مختلف پوستی کارآمد میباشد. همان طور که اشاره کردیم، پلاسما حالت چهارم ماده است و در واقع گازیست پر از انرژی که در آن، یونها و الکترودها به طور آزادانه حرکت میکنند. لازم است بدانید دمای پلاسما بسیار بالا بوده اما در عین حال، فشار بسیار پایینی هم دارد، به همین دلیل در هنگام تماس با مادهای دیگر، سریعا سرد شده و میتواند انرژی خود را منتقل نماید. از همین پروسه در انجام پلاسما درمانی استفاده میشود.
آشنایی با دستگاه: دستگاه میکرونیدلینگ
در واقع پلاسما نه لیزر است و نه از امواج رادیو فرکانسی برای درمان لک و رفع کک و مک استفاده میکند. کارایی آن به این صورت است که به دلیل تفاوت الکترومغناطیسی بین نوک دستگاه با بدن انسان، باعث تخریب بافت و تصعید بخشهای سطحی پوست میشود. ویژگی پلاسماتراپی آن است که به لایههای عمیق پوست نفوذ نمیکند و به همین دلیل، عوارض خاصی هم در بر ندارد.
درمان لک و رفع کک و مک صورت با پلاسما تراپی
با استفاده از پلاسما درمانی، میتوان لکهای صورت را به شکل نقاط بسیار ریز سوزانده و سبب از بین رفتن لایههای زیرین و مرده پوست شد؛ پس از این، پوست شروع به کلاژن سازی میکند و آرام آرام فرد متوجه خواهد شد که پوستی تازه، جوان، شاداب و بدون لک پیدا کرده است. پس از پلاسماتراپی نیز لازم است مراقبتهای پس از آن انجام شود تا روند درمان کامل گردد.
Plasma bt دقیق ترین و قابل تنظیم ترین درمان های پلاسما را ارائه می دهد. دقت درمان به این معنی است که نواحی اطراف پوست آسیبی نبیند ونسبت به سایر دستگاه های پلاسما و همچنین لیزر بسیار کمتر تهاجمی است.
پلاسما شاور دستگاه پلاسمابی تی درمانهای متفاوت را برای آکنه، رنگدانه ها، بازسازی پوست و آبرسانی فوق العاده همراه با کوکتل مزوتراپی مورد نیاز را ارائه می دهد.
بیشتر بخوانید: راه اندازی کلینیک زیبایی
قیمت دستگاه پلاسما کلینیک و مطب
در حال حاضر شرکتها و برندهای مختلفی دستگاه پلاسماتراپی را طراحی و تولید کردهاند که با توجه به نوع، کارایی و برند تولید کننده، قیمت آن متفاوت خواهد بود. برای خرید این محصول میتوانید چند نمونه آن را در بازار قیمت کرده و دستگاهی که برای کلینیک شما کاربردیتر و مقرونبهصرفهتر است را انتخاب و خریداری کنید.
دستگاه پلاسما بی تی از دستاوردهای کشور کره جنوبی به شمار میآید و دستگاه پلاسما bt نیز ساخت همین کشور است. این دستگاه ساخت کمپانی سئولین کره جنوبی بوده و شرکت محیا تجهیز گستر پارس تنها نماینده این کمپانی در ایران به شمار میآید.
جمع بندی
پیش تر اشاره کردیم که قیمت دستگاه پلاسما کلینیک با توجه به انواع مدلهایی که در بازار وجود دارد و بنا بر شرکتی که آن را تولید کرده تفاوت دارد. شرکت محیا تجهیز گستر پارس میتواند با دارا بودن شعبههای مختلف و برگزاری جشنوارههای گوناگون در سراسر ایران دستگاه پلاسما را با قیمت مناسب و البته متفاوت به مشتریان ارائه نماید.
اشتراک در شبکه های اجتماعی